Muotitietoinen

Viikonloppuleiri takana ja takki on melkoisen tyhjä. Uusia biisejä (ja vanhojakin) tuli treenattua kahtena päivänä yhteensä melkein 15 tuntia. Uusia, haastavia biisejä saimme muun muassa Saima Hyökiltä ja Säde Bartlingilta.

Lauantaina aloitimme Saiman sovituksella Muotitietoinen, joka on mainio versio Leevi and the Leavingsien rallista hienoine semmari- ja ultrabra-sointuineen. Biisistä on selkeästi tulossa meidän uusi hitti! Saima pääsi lauantaina myös itse paikalle neuvomaan biisin haltuunotossa.

Sunnuntaina jatkettiin samalla kaavalla (ja Kotipizzan voimalla); erityisesti Duran Duranin eräs klassikko lähti rullaamaan melko mallikkaasti. Se taitaa vielä ehtiä myös Japanin ohjelmistoon, saa nähdä. Sunnuntaina iltapäivällä Club For Fiveäkin miksannut Sipilän Santtu ohjeisti pyynnöstämme uutta miksaajalupaustamme Mika Vidgréniä, joka jo pienen harjoitussession jälkeen miksaili meitä varmalla otteella. Katsotaan mitä kaikkea saamme uudesta pöydästä ja Mikasta vielä irti..

Santtu, Mika ja Luukas

Santtu, Mika ja Luukas

Miksauspöytä

Miksauspöytä

Treenaamassa

Treenaamassa

0 Responses to “Muotitietoinen”


  • No Comments

Leave a Reply