Kevään kuulumisia

CM Swing on aloittanut uuden vuoden ahkerasti harjoitellen, uutta materiaalia viilataan ja höylätään lavakuntoon. Suuren motivaatioruiskeen tuovat vastikään hankkimamme langattomat mikrofonit ja äänentoistojärjestelmä. Tämä on hankinta, joka on ollut mielessä jo pitkään ja parin-kolmen viikon päästä saamme laitteet. Se tuonee mukanaan jonkin verran alkuhankaluuksia ja sopeutumisvaikeuksia (lue: uudentyyppisiä haasteita), mutta pitkällä tähtäimellä tämä hankinta luo meille aivan uusia mahdollisuuksia sekä tehdä musiikkia että saada uutta pontta isompiin esiintymisiimme. Eräänä tähtäimenä meillä on toivon mukaan alkukesällä pidettävä oma täyspitkä salikonsertti, josta varmasti tulee tiedotuksia myöhemmin. Mutta nyt on harjoittelun aika. Thomaksen saapuminen Sveitsistä, tuosta Tobleronen ja polvihousujen luvatusta maasta, luo niinikään toiminnalle uutta vakautta. Ymmärrettävistä syistä “tenorisektiomme” oli syksyn ajan vähän kevyempi kun Tumppi oli poissa ja Ollikin joutui aina harjoitusvapaiden välissä käymään Santahaminassa nukkumassa ja aamupalalla.

Tosiaan pari viikkoa vielä, niin pääsemme testailemaan uusia leluja! Heti pari viikkoa siitä niin pitäisi olla jo Hattulassa vetämässä samojen laitteiden kanssa keikka…. mites se sanonta menikään: “Jos ei viime tippaa olisi olemassa, mikään ei tulisi valmiiksi.”

Hyvää kevättä toivottelee,
Ilkka

0 Responses to “Kevään kuulumisia”


  • No Comments

Leave a Reply