Paluu kesätauolta!

Hola! Terveisiä lämpimiltä kesälaitumilta. Saattaisi luulla, että bändi on kuollut ja kuopattu blogin päivittämistahdista päätellen, mutta näinhän ei tietenkään ole. Kevään aikana harjoittelimme mikeillä ankarasti, ja mielestämme tuloksia myös syntyi. Suuresti mainostettu oma konsertti toteutui Gloriassa 4.6.2006. Paikalle oli eksynyt perheenjäsenten ja tuttujen lisäksi muutama ulkopuolinenkin. Erityisesti bändin jäseniä, tai ainakin allekirjoittaneita, miellyttivät lukuisat paikalle saapuneet nuoret naiset.

Eye of The Tiger - se on katsojan silmässä.

Eye of The Tiger - se on katsojan silmässä.

Kahden setin ja melkein parin tunnin laulelon jälkeen tunnelma oli korkealla ja eräs virstanpylväistä oli jälleen saavutettu kunnialla. LISÄÄ HAASTEITA! Siirryimmekin kantapaikkaamme Manalaan puimaan keikan antia. Samalla alkoi kauan kaivattu kesäloma… Niin ainakin luulimme.

Mutta mitä vielä: Olli teloi jalkansa 6.6.06. Kyseisenä surun päivänä pilkahdus paremmasta kuitenkin saavutti bändin jäsenet alkuillasta; CM Swing vaadittiin esiintymään (maksusta tietenkin) pääministeri Matti Vanhasen isännnöimiin hallituksen kesäjuhliin. Kesäjuhlia ennen CMS:n iskuryhmä, rankan Teatteri-illan jälkeen, teki jälleen historiaa: esiinnyimme ristiäisissä itsensä Tommi Läntisen (huom. galleriassa kuva, käy katsomassa!) kanssa! Yhteisnumerosta ei tietenkään oltu sovittu, mutta improvisaatio lujan ammattilaisen (siis Tommin) kanssa sujui mutkitta ja jopa yleisö yllättyi positiivisesti!

13.6. “se suuri päivä”
Viikon odotettu tiistai oli saapunut. Kauhunsekaisin tuntein bändi saapui vartioidusta portista sisään Kesärantaan. Ammattimainen soundcheck, ja olimme valmiita valloittamaan lopunkin valtiojohdosta. Backstagella oli “kuumat oltavat”, olimmehan legendaarisessa, myös kosteana paikkana tunnetussa, Kesärannan saunassa. Sauna ei tosin ollu päällä ja kosteuskin johtui bändin jännityksestä. Tilaisuus käynnistyi pääministerin puheella, jossa kyseenalaista kunniaa niitti Sibelius akatemian lauluyhtye Swing. Nimi meni siis jälleen kerran väärin. SE ON CM SWING! No niin, tämän selvittyä jatkammenkin asiaa. Veto meni hyvin ja tuore yllätyksemme Hard Rock Hallelujah sai päättäjän, jos toisenkin jalan vipattamaan. Lieneekö syynä ilmainen juoma vai bändin kova iskukyky? Keikan jälkeen oli puhetta Helsingin kaupungin pikkujouluista minkä lisäksi herra pääministeri kutsui meidät katsomaan edustusasuntoaan ja nauttimaan pöydän antimista. Koska kellään ei oikein ollut kunnollista tekemistä, päätimme suostua. Illalla katsoimme vielä MM-jalkapalloa kutsuvieraiden kanssa. Ilta lieneekin ollut ikimuistoinen kaikille yhtyeen jäsenille, ainakin allekirjoittaneille.

“Kesäloma”
Rankan, mutta opettavaisen kevään jälkeen oli kesäloman aika, mutta vain vähäksi aikaa.

Kesä se on kauppaneuvoksellakin.

Kesä se on kauppaneuvoksellakin.

1.7. bändi kokoontui jälleen, mutta kyse oli tällä kertaa kesästä nauttimisesta ja tulevaisuuden suunnittelemisesta. Puitteen tapaamiselle tarjosi Kauniaisten lintukoto, josta muuten Thomas on kotoisin. Mukavan ja ehkä jopa hyödyllisen illan jälkeen seuraava tapaaminen oli vasta viikolla 28, jolloin oli aika valloittaa maaseutua muualtakin kuin Hattulan suunnalta. Autoletka suuntasi kulkunsa kohti Kiukaisia (aivan, kohti mitä?!?) Kostin pikkuserkun häitä juhliakseen. Esiinnyimme sekä itse seremoniassa että sitä seuranneessa juhlassa. Pitkän illan jälkeen bändi pääsi hyvillä mielin matkaan kohti kotoista Helsinkiä ja takaisin kesälomille…

Ohjelman ulostuloa odotellessa on meillä ohjelmassa mm. Flying Picketsien keikalle meno ja workshop yhtyeen jäsenen, Figallon vaimikäsenniminytolikaan kanssa… Tuleva syksy näyttää siis valoisalta ja keikkaakin on runsaasti, tosin koko joulua ei (vielä) ole onneksi loppuunmyyty…

Olli&Kosti

0 Responses to “Paluu kesätauolta!”


  • No Comments

Leave a Reply