Marginaalimusiikin lipunkantajat

Jeejee!!
On tullut taas se aika elämästä, kun CM Swingiä on mahdollista kuulla ilman etukäteistilausta, tosin ei kuitenkaan ilmaiseksi. Uskomatonta, mutta totta. Siispä koko kansa rientäköön 28. 10. Dubrovnik Lounge & Lobbyyn Lyhty ry:n järjestämälle hyväntekeväisyyskeikalle, Marginaaliklubille, jonka pääesiintyjänä toimimme. Ja kyllä, teemme hyväntekeväisyyttä.

Muutenhan viimeinen puoli vuotta (lue Japanin reissun jälkeen) on sujunut omaa länsimaista minää etsien (seuraavaksi, sitten joskus, yhtye sunnannee maailmankiertueellaan Etelä-Amerikkaan). Toisin sanoen, olemme toipuneet ja treenanneet ja sitten taas toipuneet, tosin emme enää matkasta; lama-aika kannattaa käyttää hyödyksi itseään kehittäen. Lamaa on myös torjuttu esiintymällä Elinkeinoelämän Keskuliiton tapahtumassa.

Liiallinen aika näkyy myös siinä, että bändimme on saanut muun muassa uusia biisejä. Luit oikein! Uusia biisejä, joita voi luonnollisesti kuulla Marginaaliklubilla. Myös ensimmäinen swing-henkinen sovitus on tullut ohjelmistoon. Voin myös tähän väliin todeta, ettei CM Swingillä ole edelleenkään mennyt yksikään kappale keikalla poikki. Lähellä ollaan käyty.

Mutta palatkaamme asiaan Dubrovnikissa Marginaaliklubilla 28. 10. jossa pääsette todistamaan uskomatonta shouta, ja musiikillista virtuositeettia.

“Me ei todellakaan tehdä virheitä musiikissa, mutta me ei myöskään tehdä elämässä virheitä”
-Jussi Pattitussi

Marginaaliklubi

0 Responses to “Marginaalimusiikin lipunkantajat”


  • No Comments

Leave a Reply