Matkakuume (+38°C)

Tokion kevätkadut kutsuvat, kun CM Swingin historian neljäs ulkomaankiertue (2003 Tukholma, 2004 Lontoo, 2007 Leipzig) starttaa lauantaina. Biisejä on hiottu, kukin tavallaan: Olli Singaporessa ja Jarno Tokiossa nuottien ja midien avulla; muu viisikko kotimaassa. Pari keikkaa on luvassa:

ke 25.3. klo 18 keikka Suomi-instituutin isännöimillä illallisilla, paikkana suurlähetystön ja instituutin rakennus Minaton kaupunginosassa.

to 26.3. klo 20 keikka Last Thursday-klubilla (Smoke Bar & Grill, Gyre Building 4F, Omotesando).

Shinjuku, lähde:Wikipedia

Shinjuku, lähde:Wikipedia

Ennen keikkoja toki valmistaudutaan oikeaoppisesti: hankitaan jet lag, totuttaudutaan lägiin, treenataan biisejä, tutustutaan 12-35 miljoonaan tulevaan faniimme (laskutavasta riippuen Tokion/suur-Tokion asukasluku), syödään sushia ja lämmintä sakea päälle. Aijai!

Loput voitte lukea oheisesta esitteestä…

CMS in Japan

CMS in Japan

… ja virallisesta Hevosmiesten tietotoimiston uutissähkeestä:

Lauluyhtye CM Swing matkaa Japaniin (julkaisuvapaa heti)

Maanmainion CM Swingin “Big in Japan” -kiertueen pääesiintyminen on Tokiossa Last Thursday Event –nimisessä tapahtumassa, joka järjestetään joka kuukauden viimeisenä torstaina Smoke Bar & Grill –nimisellä klubilla. Tapahtuman ideana on esitellä monipuolisesti eri kulttuurin ja taiteen osa-alueita, kuten designia, kuva- ja mediataidetta, musiikkia, urheilua, matkailua jne. 26.3.2009 tapahtumassa esiintyy CM Swingin lisäksi suomalainen performanssitaiteilija Meri Nikula.

Tapahtuman järjestäjänä on Tokiolainen Media Surf –organisaatio, ja suomalaisten taiteilijoiden esiintymistä koordinoi Suomen Japanin-instituutti. CM Swing on kutsuttu paikalle esittämään suomalaista a cappella -osaamista koti- ja ulkomaisella ohjelmistolla. Suomalaiset toimijat Japanissa pyrkivät rakentamaan tapahtumaa järjestävien tahojen kanssa pitempiaikaista yhteistyötä, ja tätä kautta nostamaan suomalaisia eri alojen taiteilijoita esille Japanissa. Suomalaisuutta on tapahtumassa aiemmin edustanut Artek viime vuoden lokakuussa.

Loppuun herkkupala Japani-Suomi -jalkapallomaaottelusta, jossa tenorimme Jarno Lehtola kävi avaamassa äänensä tulevaa kiertuetta varten.

1 Response to “Matkakuume (+38°C)”


  • Vaikuttaa ihanalta paikalta! :) Ja vähäks Jarno on fame! Pitäkää superhauskaa, ja muistakaa syödä paljon sushia! <3

Leave a Reply