Monthly Archive for August, 2005

Art Goes Kapakka

CM Swingin kolmas Kuorojen kierros onnistui hienosti kolmen kapakan tourneella. Tällä kertaa vuorossa olivat Cafe Engel, Bar n:o 9 ja Erottaja Bar. Swingin “kantikseksi” muodostunut Cafe Engel täytti taas odotukset, sillä yleisöä oli runsaasti paikalla. Ravintoloitsijakin näemme odotti tuloamme, sillä hän oli luvannut etukäteen yleisölle että laulamme kahteen otteeseen – ensin sisällä ja sitten ulkona!

Debyyttiesiintyminen Bar n:o 9:ssä oli myös menestys. Varsinkin Rocky-tunnari Eye of the Tiger ja ABBAn Does you mother know Ilkan KISS-falsetti -soolon kera saivat valtaisat suosionosoitukset. Yleisössä ollut Club For Fiven basso Tuukka Haapaniemi näytti erityisesti pitävän Pasin tulkitsemasta Lyö mua beibi uudestaan -sovituksesta, joka on siis suomennettu versio teinipoppari Britney Spearsin kappaleesta Hit Me Baby One More Time.

Loppuillasta baarissa laulaminen alkoi jo vaatimaan äänenvahvistusta, sillä lähes yökerhomaisissa tunnelmissa olleeseen Erottaja Bariin ei hirveästi enää lisä-ääntä mahtunut. Tunnelma oli kuitenkin korkealla ja lähimpänä olleet kuulijat näyttivät pitävän kuulemastaan. Art Goes Kapakka oli jälleen kerran onnistunut sekoitus Helsingin ravintolaelämää ja hauskaa musisointia. Kiitokset kaikille jotka olivat meitä kuuntelemassa.
-Thomas